kou

Στο σχολείο μας γίνεται μια συνεχής προσπάθεια παρεμβάσεων για τη δημιουργία ενός ολοένα καλύτερου σχολικού περιβάλλοντος, με αρμονία και καλαισθησία που θα επιδρά θετικά στην ψυχική διάθεση και θα βοηθά στην παιδαγωγική διαδικασία. Είναι γεγονός πως ένα προσεγμένο, όμορφο, καλαίσθητο και αρμονικό σχολικό περιβάλλον λειτουργεί ευεργετικά στην ψυχολογία των παιδιών.

Σ΄ αυτό το πλαίσιο πολύ σημαντική είναι η διαρκής συμβολή του Συλλόγου Γονέων.

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων  αντικαταστάθηκαν σε όλα τα τμήματα οι ξεθωριασμένες πλέον κουρτίνες με νέες, πυκνής πλέξης, με ενιαία χρώματα και δυνατότητα συσκότισης για τη καλύτερη λειτουργία των διαδραστικών πινάκων.

Επιπλέον τοποθετήθηκαν, και πάλι με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων, προστατευτικά στρώματα στις μπασκέτες για την ασφάλεια των μαθητών.

Είναι αξιέπαινη η διάθεση του Συλλόγου Γονέων αφενός για την αγαστή συνεργασία, την αμέριστη και διαρκή συνεισφορά στην επίλυσή ζητημάτων που προκύπτουν.

Οι εκπαιδευτικοί  και ο διευθυντής ευχαριστούν θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων  του σχολείου μας για όσα σημαντικά  προσφέρουν , για την άψογη συνεργασία και επικοινωνία που υπάρχει για το καλό του Σχολείου  και των παιδιών μας .

Ο Δ/ντής του Σχολείου

Σιμωτάς Κωνσταντίνος

Ευχαριστίες για τη σημαντική συμβολή του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας