Oria 1 Pallinis

Οι εγγραφές στην Α΄ τάξη του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2024-25 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως και 20 Μαρτίου 2024 είτε ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στο 210 6665387 είτε ηλεκτρονικά  στο 1dimpali@sch.gr αφού πρώτα έχουν υπογράψει και οι δύο γονείς όλα τα απαιτούμενα έγγραφα.

Τη σχολική χρονιά 2024-2025 στην Α’ Τάξη θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2018 έως 31-12-2018. Στο 1ο Δημοτικό Παλλήνης μπορούν να εγγραφούν οι μαθητές που κατοικούν στην περιοχή με τα παρακάτω όρια:

Λ. Μαραθώνος – Καραϊσκάκη – Μπότσαρη – Αγ. Λαύρας – Λαρίσης – Ν. Βάμβα – Κοντογιάννη – Δερβενακίων – Θερμοπυλών – Αλαμάνας – Μεγ. Αλεξάνδρου – Παλ. Αθηνάς – Χίου – Αμπελώνων – Λεωφ. Μαραθώνος. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

  1. Αίτηση εγγραφής
  2. Αίτηση εγγραφής στο Ολοήμερο
  3. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
  4. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)
  5. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.
  6. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.
  7. Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, οι γονείς και κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από Κ.Ε.Δ.Α.Σ.Υ. ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη αρμόδια δημόσια υπηρεσία, χωρίς αυτή να αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής. Αιτήσεις εγγραφής δύνανται να υποβάλλουν και γονείς ή κηδεμόνες που διαμένουν εκτός σχολικής περιφέρειας, εφόσον στο σχολείο φοιτούν ήδη αδέλφια του προς εγγραφή μαθητή

 

Εγγραφές στην Α΄ τάξη του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2024-25